Du frykta ikkje leve du frykta ikkje meg

For ikkje lenge sidan hadde vi første dag med elevbedrifta vår. 
Der hadde vi ein kveld med god mat og flinke kokkar. Eg har annsvar for økonomien i bedrifta såååeee eg veit no ikkje heilt korleis det kjem til å gå.
Vi har enda ikkje hatt mange intektene... Men håpar sjølvsagt på det beste.

Kvelden besto av vennar som vi elevane hadde innvitert og menyen var Gresk salat til forrett,
kyllingwok med ris til hovedrett og mocca fromasj som blei til pudding fordi eg piska kremen for lite, til dessert.
Alt i alt var kvelden vellykka og vi fekk god respons og tilbake meldingar.
Gladar meg til neste.
Eg er også einaste som er fast på servitør fordi eg er den einaste i klassa som likar servering. I tillegg har vi ein som skal vere på kjøkken heile tida sia han er kjøkensjef. Ellers skal alle innom både kokk og servitør.  




Klar for servering med finaste gjengen 

>Servert før?

Silje

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits